Wat anderen zeggen over ons

Benieuwd naar de ervaringen van anderen die met ons samen gewerkt hebben? Lees hieronder hun reviews.

Bedankt voor het maken van onze prachtige website!

Tim Zilver Tuinen

Timzilvertuinen.nl

Hallo allemaal, Als je op zoek bent naar iemand met een luisterend oor, die graag meedenkt of direct een website moet bouwen, dan ben je bij Eveline Molina van SjopSjop aan het juiste adres. Momenteel ben ik bezig met het uitwerken van mijn plan, ondanks dat ik nog geen website heb, heeft SjopSjop mij al een stuk verder geholpen. Bepaalde kennis en ervaring in de ICT die bij mij mist, vindt ik bij SjopSjop terug. Dat is erg fijn op die manier kan je bedrijfsplan een boost krijgen en weet je direct waar je aan toe bent! Tot op heden heb ik alleen maar goede ervaringen en opbouwende feedback gehad, binnenkort gaan wij beginnen met het bouwen van de website en kijk er nu al naar uit! Mocht jij nou ook op zoek zijn naar een webdesigner of programmeur, dan hoef je niet verder te zoeken! Succes. Met vriendelijke groet, Niels Taam.

Niels Taam

MijnSupermarkten.nl

With the advancement of technology websites are the best way for ads it reaches all corners of the universe ! Sjopsjop is one of those !more power to the lady who created this webdesign.

Angelina Davies

Pensioen

Kan Sjopsjop zeer aanbevelen! Prachtige designs en zeer professioneel uiterlijk met alle functionaliteiten die ik wil. volledig naar mijn wens! Geweldig!

Fedion Baldinger

Ondernemer

Met super goede inzet en kennis voor het vak heeft Sjopsjop mijn website gebouwd. De samenwerking was ook ontzettend goed en dat resulteerde uiteindelijk tot een mooie website waar ik nog steeds heel blij en trots op ben. Maar doordat Sjopsjop zich blijft verbeteren met de nieuwste technieken, gaan we in de toekomst mijn website verder uitbouwen!

Carp Horse Products

carphorseproducts.nl

Eveline is een professioneel website bouwer en haar service is super snel , wij zijn heel tevreden over Sjop Sjop

Svetlana Lungman

lm-uitzendbureau.nl

Gedreven, betrokken, neemt de tijd, denkt mee, klantvriendelijke, blijkt uit: Molina heeft sinds 2014 al mijn websites in beheer, ze heeft ook diverse nieuwe websites gegenereerd. Molina is een gedreven ondernemer. Dat blijkt uit dat ze al het lukt tussen de drukte door, alle tijd neemt voor mij en ook haar andere klanten, ze is betrokken, denkt mee en neemt de tijd in een gesprek of telefoontje. Ze is erg klantvriendelijk. Ze houdt van informele afspraken en gezelligheid. Ik kan Molina van harte aanbevelen. Als je je website wil ontwerpen is het bij Molina in goede handen. Een echte vakvrouw, die goed het eind resultaat in gedachte heeft bij haar werk en weet waar ze mee bezig is. Molina Bedankt.

Ben van Zundert

benvanzundert.nl

Vanmiddag een afspraak gehad bij Sjop Sjop. Deze vakvrouw heeft gedegen kennis in huis. Is niet duur. Is bereidt om een net dat extra stukje te doen wat een ander niet voor je doet zonder zijn kassa te laten rinkelen, daarbij is ze ook heel vriendelijk. Kortom een aanrader om naar webdesign Sjop Sjop te gaan.

Nori van den Beld

goldenvoices.nl

Portfolio

Bekijk hier alvast een kleine greep uit ons portfolio

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan voor u klaar!

Zo kunt u met een gerust hart aan de slag.