Business is simple

review cijfer sjopsjop webdesign Hoorn & Omstreken

Wij helpen starters, mbk bedrijven en ondernemers en dat word gewaardeerd. 

Sinds 2014 werken wij elke dag keihard en met veel passie en plezier om ondernemers, starters en mkb bedrijven te helpen met een perfecte website of webwinkel. Daarnaast designen wij ook met alle liefde de complete huisstijl zodat alles in één lijn loopt en starters goed van start kunnen gaan.

Met ruim 1000 opgeleverde websites en webwinkels en honderden klanten hebben we inmiddels bijna elke denkbare website of webwinkel weten te ontwikkelen. Onze klanten geven ons gemiddeld een 7,4 als review cijfer en daar zijn wij best trots op!

Ons Motto

Samen staan we sterk en kunnen we elkaar helpen!

 • Waarom


  Omdat wij starters, zzp’ers en mkb bedrijven het zelfde succes op het internet willen bieden als grote bedrijven. Omdat wij geloven dat als u als startende of kleine ondernemer uw dromen waar kan maken uw bedrijf kan laten groeien door het beter inzetten van effectieve website of webwinkel oplossingen. Wij geloven dat dit niet alleen is weggelegd voor grote bedrijven met veel geld en een grote marketing afdeling. Daarom willen wij jou beter van dienst zijn.

 • Hoe doen we het


  Door onze klanten te helpen met hun strategie, professionaliteit, vindbaarheid en bereikbaarheid van hun bedrijf op internet. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf professioneel voor de dag komt op internet, goed gevonden wordt door uw doelgroep en dat u de middelen hebt om uw bezoekers om te zetten in klanten.

 • Wat


  Wij bouwen creatieve en functionele websites en webwinkels tegen eerlijke prijzen. Wij melden uw website of webwinkel aan bij verschillende zoekmachines waarmee u, uw doelgroep kunt bereiken. Daarnaast kunnen wij ook extra functies inbouwen zoals een nieuwsbrief, review systeem etc. Ook kunnen wij teksten voor u schrijven, herschrijven of verbeteren.

 • Wanneer zijn we gestart


  In 2014 is SjopSjop WebDesign vanuit een klein hoekje van de woonkamer met 1 laptop, 1 printer, een internetverbinding en de droom om er een succesvol bedrijf van te maken. Inmiddels zijn we verhuisd naar midden in Hoorn gelegen pand / boerderij en werken we vanuit een mooi kantoor en omgeving met verschillende collega’s en diverse computers. Daarnaast verzorgen wij nu ook complete huisstijl ontwerpen i.c.m. een website of webwinkel.

 • Waar


  SjopSjop WebDesign

  Geldelozeweg 11
  1625 NW Hoorn

  Telefoon
  06 496 266 05

  E-mail
  info@sjopsjop.nl

klanten
websites
Webwinkels
gemiddelde waardering
sjopsjop webdesign - websites en webshops

Wij bouwen websites en webwinkels die uw bedrijf laten groeien!