Wat hebben wij u te bieden

Til uw bedrijf / onderneming naar een hoger level en bereik vandaag nog uw klanten (ook) via hun mobiel.

Mobiele app naar uw wensen

Naast een perfect design, behoort een mobiele app ook naar behoren te werken met alle functies die u wenst en nodig heeft.  Wij bieden de mogelijkheid om een app te ontwikkelen speciaal voor uw bedrijf.

Beschikbaar voor diverse besturingen

Mobiele app die wij ontwikkelen kunnen getest & werkend worden gemaakt voor diverse besturingssystemen zoals Android en IOS.

Mobiele game app

Ook uitgespeeld op alle downloadbare games voor uw mobiel en heeft u nu zelf een briljant idee om een game te lanceren. Wij van SjopSjop WebDesign helpen u verder met het codewerk en kunnen binnen een aanzienlijke tijd uw game idee ombouwen tot een mobiele game app.

mobiele app ontwikkelen

Voordelige mobiele app

Wij willen een ieder de mogelijkheid bieden om ook met een iets kleiner budget een mobiele app te laten ontwikkelen. Zeker voor de starter en of MKB bedrijven is dit een interessante oplossing.

Mobiele app met eigen beheer

Wilt u de vrijheid bezitten om zelf toevoegingen te kunnen doen op uw mobiele app? Dan is dat geen probleem voor ons. Wij ontwikkelen uw app dan in een cms systeem waarmee u zelf aan de slag kunt.

Breng uw ideeën en creaties bij ons

Staat uw idee of optie er niet bij? Geen nood, wij bezitten de nodige kennis in huis om u met de bijna alle ideeën op weg te helpen. Schroom niet om uw idee met ons te delen en wij kunnen dan samen kijken naar de mogelijkheden die het beste bij u past.

Waarom een mobiele app?

  • Mobiele app levert meer omzet
  • Overal en altijd bereikbaar doordat uw app geïnstalleerd staat op de mobiel van uw klant
  • Mobiele telefoons worden meer gebruikt dan computers en of tablets
  • Betere gebruikerservaring voor u en uw klanten ten opzichte van alleen een website of webshop

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben en zorg dat uw bedrijf mee ontwikkeld met de maatschappij.

mobiele app bouwen SjopSjop WebDesign